Hör av dig!

Kontakt

Du når oss här

E-mail
info@grillkungen.se
Telefon:
0431-224 99
Adress

Produktionsvägen 1
262 78 Ängelholm

Öppettider

Catering året runt!
Restaurangen öppnar för säsongen den 29 mars 2024! Planerar ni för fest, bröllop, catering? Kontakta oss! Ni kan alltid nå oss på mejl och telefon även när restaurangen är stängd!

Öppnar åter 29 mars 2024!
Öppet längre vid bokning/beställning
Öppettider kan ändras under säsongen

Skicka oss ett meddelande

Genom att kontakta oss tar du första steget mot en härlig fest / arrangemang, det spelar ingen roll om det gäller en fråga eller att du vill boka ditt eget bröllop.

Du välkommen att höra av dig.
Mvh Jörgen med personal

Jobba på Grillkungen

Bli en del av gänget hos oss

Viktigt för oss oavsett vilken avdelning du vill arbeta på är att du är glad, hjälpsam, gillar högt tempo, bidrar med god stämning mellan arbetskollegor och inte är rädd för att lära dig nya saker. Inte har något emot att jobba långa dagar, helgdagar och stundtals under stress. Att passa arbetstider och att följa tilldelade arbetsuppgifter och instruktioner är självklart för dig. Vi sätter alltid våra gäster i fokus och gör allt för att de ska få den bästa upplevelsen av sitt besök hos oss och där är DU halva upplevelsen.

Vi har öppet efter säsong med en tuff sommarsäsong. Vår ambition är att servera god mat på ett trevligt sätt i en skön miljö. Upplärning sker på plats men har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller jobbat med service tidigare är det ett stort plus. Har du dessutom ett intresse för matlagning är det ännu större plus.

Endast seriösa ansökningar från personer boende inom pendlingsavstånd beaktas och besvaras.

Vi tillämpar lön efter Visita HRF.

Välkommen med din ansökan!