OM OSS HOS GRILLKUNGEN

Vi serverar och levererar fantastisk mat och catering i Ängelholm

- Lunch, fest & partymenyer - 

Maten och cateringen vi levererar och serverar är som ett ständigt pågående blodomlopp, där rökeriet, grillköket och restaurangen är själva hjärtat.


Vi ligger mitt i Varalöv vid E6:an mellan Helsingborg, Ängelholm och Höganäs. Vi ser över åkrar och Vegeholms skog med cykelavstånd till Röglehockeyn och Ängelholm, med närhet till E4:an och E6:an. Center of the center där det händer.

 

Folk kommer för maten och drickan för att träffas. Här äts och umgås man i korta eller längre sittningar, företag, familjer, släktingar, vänner, kompisgäng, tjejmiddagar och dater. En stor blandning av människor som tar en tugga till och sedan vänder ansiktena mot solnedgången över Vegeholmsskog.

 

Vårt mål är att hitta bästa råvaror för våra menyer och att ni får rätt smakupplevelse under ert besök. Vi handlar helst svensk och lokalt och strävar verkligen efter att hela tiden göra det. Fläskkött och kycklingen kommer från Skåne. Ni kan komma för att äta en stor Smokehouse buffé, all you can eat eller från vår a lá carte meny.


Här finns något för alla!

Välkomna hälsar Nettan, Elin och Jörgen med personal.