Grill & Event

Event & menyförslag:

Tillbehör som potatis, såser, grönsaker, bröd med mera ingår i alla menyer. Vi erbjuder även urval av starters och desserter. Kontakta oss för mer information!  Våra menyer är bara förslag, har du speciella önskemål eller vill få ett prisförslag för just ditt event så tveka inte att höra av dig!

Boka bord eller beställ

FESTGRILLNING

Grillning med fullservice!
På Grillkungen grillar vi med kolgrillen i fokus. 


Moderna festarrangemang med grillade läckerheter där råvarorna står i centrum för upplevelsen.  Vi kommer till er med grillkock och buffébord med belysning, lyxigt och enkelt! Ni får rikligt med mat tillagad med de bästa råvarorna. Perfekt för arrangemanget som kräver det lilla extra.

Se menyerna på denna sidan.

fÖRETAGSFEST

Låt oss överträffa Era förväntningar på Ert nästa evenemang. Planerar ni personalfest, kick off eller liknande? Låt då oss komma och göra den dagen oförglömlig. Vi kommer till er med grillkock, buffébord och belysning, oerhört lyxigt och enkelt. Grillkungen genomför alla typer av arrangemang efter Ert önskemål. Kontakta oss idag, så kan vi tillsammans planera för Ert nästa event redan idag. 
Se menyerna längst upp på den här sidan.

PRIVATFEST

Vi kommer hem till Er och lagar maten, ni fokuserar på gästerna. Grillkungen genomför bröllop, födelsedagsfest, företagsevent och andra arrangemang efter ditt önskemål. Vi kommer till er med grillkock, buffébord och belysning, oerhört lyxigt och enkelt. Vi har god mat och råvaror av högsta kvalitet. Boka din grillfest idag! Se menyerna längst upp på den här sidan.

BRÖLLOP

Låt oss göra Er dag till den bästa någonsin! Vi kommer till Er och lagar maten, en upplevelsegrillning utöver det vanliga! Bröllop med grilltema blir aldrig fel och vi garanterar att detta blir en fest Era gäster kommer att minnas! Vi kommer till er med grillkock, buffébord och belysning, oerhört lyxigt och enkelt. Vi använder oss av råvaror av hög kvalitet vilket borgar för väldigt god mat.

Festgrillning med 3-rätters bröllopsmeny
Att arrangera ett bröllop är mycket bestyr – visst vore det skönt att i alla fall slippa tänka på att fixa bröllopsmaten? Här får ni samma trevliga upplägg som den vanliga Festgrillningen men med en skräddarsydd meny för bröllop. Vi kommer till er och grillar och lagar maten på plats. Vi har med oss grillkock, upplyst buffébord och all utrustning som krävs för en lyckad bröllopsfest.

Huvudrätt:

Huvudrätten är en kombinerad grillmeny innehållande:

  • Gourmetgrisen med de bästa bitarna
  • Grillad flankstek
  • Mangoglazerad majskycklingfilé
  • Dubbelrökt varmrökt lax

Till detta serveras rostade grönsaker, krämig potatisgratäng och valfri potatissallad, säsongens grönsallad med green onion, bbq-sås, bearnaisesås, romsås, fruktfat, surdegsbröd och smör.
Pris för endast huvudrätt:  298 kr/person (inkl. moms).

Förrätt:

  • Rödlökscheesecake på kavring, toppad med lax/räkor eller parmaskinka och ruccola.
  • Skagenröra i cup med räkor, dill, rom, rödlök, bröd mm. Alternativ finns.

Dessert:

  • Vaniljpannacotta med färska bär
  • Café-Latté bakelse

3-rättersmeny bröllopsmeny:
ERBJUDANDE: 399 kr/person
Normalpris: 419 kr/person
Alla priser gäller vid minst 60 personer