Om Grillkungen

Kontakta oss Boka

Grillkungen

Grillkungen, ett grill & cateringföretag som är placerat i Skåne och drivs av Jörgen Jönsson med utgångspunkt Ängelholm och Helsingborg.

Grillkungen är ett unikt grill & cateringföretag som specialiserat sig på upplevelse catering med grill & BBQ & Jättepannan, i premium segmentet året runt. Jag och våra grillmästare kommer ut och grillar på er kundträff, invigning, privatfest eller varför inte Ert bröllop?

Vi är vad vi heter, Grillkungen! Vi lovar en upplevelse catering som överträffar era förväntningar varje gång. Vi har många företagskunder som hyr in oss för deras årliga event då både kunder och personal ser fram emot maten. Uppslutningen blir bättre och nöjda kunder kommer tillbaka. Vi har gjort företagsfester, jubileum och massor av bröllop med idel nöjda kunder. Har du restaurang så kan vi kommer till er och samarbeta med er personal.

I vårt stora kundregister har vi allt från företag, kommuner, äldreboende, skolor, idrottsföreningar, konferensanläggningar, restauranger och privata. Hör gärna av er om ni har något arrangemang på gång så kommer vi med ett förslag!

Hälsningar från Jörgen Jönsson - Grillkungen

Söka jobb

Grillkungen söker fler medarbetare under säsongen 2017.

Serveringspersonal säsong

Vi söker serveringspersonal med viss erfarenhet, trevligt bemötande, stresstålig. Vi skolar upp er om ni har rätt förutsättningar och vill komma med i vårt team.

Kock

Jobba i köket hos oss för att ta fram våra restaurangbufféer. Tillaga olika menyer och a la carte. Erfarenhet är naturligtvis ett plus. Kan skola in er om förutsättningar finns.

Grillkock helger

Häng med ut och grilla i Skåne och Halland på olika grillarrangemang. Fördel med erfarenhet och knivvana. Med rätta förutsättningar skolar vi upp er. Välkomna till vårt gäng!

Extra serveringspersonal, helger

Vill du tjäna extra på helger/kvällar? Hör av dig till oss!
Grillkungens tel: 0431-22499 el 0708-275288